Coaching met de paarden

Kom ervaren wat de paarden jou te vertellen hebben

Ik geloof dat de paarden je heel veel kunnen vertellen over niemand minder dan jouzelf.  

Misschien ben je niet meer gelukkig op je huidige werkplek, je hebt een enorm to do lijstje maar je weet niet waar je moet beginnen en je loopt altijd achter de feiten aan voor je gevoel? Je bent constant aan het rennen voor anderen en hebt geen energie meer over voor jezelf. 

Maar je hebt al enorme stappen gemaakt in de zoektocht naar rust, je bent namelijk helemaal tot hier gekomen. Wil jij het avontuur aangaan en de rust in jezelf terugvinden? Het is tijd om jezelf op nummer één te zetten! Dat is natuurlijk erg spannend. Daarom doen we het samen. Kom maar luisteren naar wat de paarden fluisteren 

Herken jij het volgende bij jezelf dan is coaching met de paarden echt iets voor jou als. . .

Je moeite hebt met grenzen aangeven. Je weet dat je eens wat vaker nee zou moeten zeggen en aan jezelf mag denken. Maar het echt doen….dat is een ander verhaal.

Je jezelf op de eerste plaats wilt zetten maar niet zo goed durft of weet waar te beginnen. Je wilt graag wat hulp en inzichten die je op de goede weg helpen.

Je bent er klaar voor om aan de slag te gaan en dingen aan te pakken. Zodat je de balast van je schouders af kunt schudden en lichter verder kan gaan.

Je bent moe, gewoon helemaal leeg. Alles kost energie en niks levert nog nieuwe energie op. Je bent het plezier kwijtgeraakt

Je weet het allemaal even niet meer. Alhoewel, een ding weet je wel en dat is dat het niet zo goed gaat. Je wilt op een liefdevolle manier aan jezelf werken.

Je hoofd zit harstikke vol en je wilt graag wat hulp om weer tot rust te komen, orde te creëren in de chaos.

Waarom werken wij met de paarden

Paarden zijn altijd in het hier en nu. Ze zijn ontzettend geaard en daar kunnen wij nog heel veel van leren. In een kudde is de kleinste verandering genoeg om duidelijk te maken wat ze willen en voelen. De communicatie gaat dieper en verder dan wij kunnen zien op energetisch niveau. Hierdoor kunnen paarden jou heel puur een spiegel voorhouden. Ze voelen aan waar jij mee zit en laten jou dit zien

Hoe anderen coaching met de paarden bij Your Destiny Your Destination hebben ervaren

De ervaring van Monique

Het is heerlijk om bij Silvia en haar paarden te zijn! Een paard kan je zo ontzettend veel rust geven, zowel in je hoofd als in je lijf. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Ik voel me vaak onzeker en angstig. De paarden geven mij kracht en ook kan ik er dingen los laten. Ik ga er graag heen en elke keer voel ik mij weer een stukje sterker worden. Het is zo mooi dat dit zo goed werkt!

Silvia begeleidt dit alles op een hele prettige manier. De omgeving bij de paarden voelt fijn, rustig, en je hebt alle ruimte. Ik ben blij met Silvia en haar paarden!

De ervaring van Ingrid

Het gaat eigenlijk behoorlijk goed met Stijn: de tics zijn weggebleven, we horen hem nog maar weinig over buikpijn, hij lacht steeds meer, is opeens geregeld behoorlijk druk. Hij huppelt nu vaak voor me uit in plaats van dat hij zich achter me aansleept. Hij is echt een heel ander kind aan het worden. Heel erg bedankt voor wat je voor ons gezin en ons kind hebt kunnen betekenen Silvia.

De ervaring van Trukie

Missie volbracht: paard staat tussen de lijntjes. Ik kan nu echt vrede voelen dat dit de enige oplossing is.

Het is nu tijd voor jou  

De investering in jezelf

Ik zeg niet dat het eenvoudig is,
maar wel dat het  t waard is

Ik zeg niet dat het eenvoudig ismaar wel dat het  t waard is

Hoe het na afloop met je gaat. . .

Je bent eindelijk een beetje uitgerust. Voldaan van de sessie ga je naar huis. Er is een rust op je neergedaald.

Langzaam maar zeker kom jij van je stress af.

Je voelt je een heel stuk lichter. Je weet waar je staat en waar je heen gaat.

Je leert grenzen te stellen en te bewaken.

Kortom je voelt de power om het vanaf nu anders te gaan doen! Je energietank zit eindelijk weer wat voller!

Schrijf je in voor een coachingssessie of traject bij de paarden

Na je inschrijving neem ik contact met je op om de sessie samen in te plannen.

Twijfel je nog een beetje en wil je eerst contact opnemen?

Ps wat je nog moet weten voor we gaan beginnen

Je bent van harte welkom! De sessie duurt 1 tot 1,5 uur. Omdat de sessies veelal buiten plaatsvinden is het belangrijk dat je je kleding aanpast aan de weersvoorspellingen. Ook draag je dichte schoenen. 

De investering in jezelf is €65 of €360. We spreken onderling af hoe de betaling voldaan wordt.

Onze locatie:
Beckersweg 23
5915 PB Venlo

 Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je nog iets weten? Neem een kijkje bij de veel gestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op!

Coaching met de paarden lijkt me echt iets voor mij...maar ik ben bang voor paarden. Kan ik dan nog wel meedoen?

Angst voor paarden hoeft absoluut geen probleem te zijn. Sterker nog, het is een mooie kans om deze angst en misschien nog wel andere angsten of belemmeringen aan te pakken. Twijfel je toch te erg? Boek dan een proefsessie. Dan kun je komen voelen of het iets is en kunnen we samen kijken hoe ik jou kan helpen. 

Coaching met de paarden, is dat niet heel erg zweverig?

Nee hoor, coaching met paarden hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Maar je kan het wel zo zweverig maken als jij zelf wilt. 

Ik heb al ervaring met paarden, werkt dat paarden coaching dan nog wel voor mij?

Het is geen probleem dat je al bekend bent met paarden. Met paarden coaching benaderen we paarden op een hele andere manier. Daarnaast komt tijdens de sessie toch wel vanzelf naar boven waar jij graag aan wilt werken.

Hoe weet ik of coaching met paarden iets voor mij is?

Herken jij jezelf in de beschrijving? Dan is de kans groot dat coaching met paarden iets voor jou is. Als je het nog erg spannend vind kan je laagdrempelig kennis komen maken met een kennismakingssessie of de introductieworkshop. Wil je graag gewoon even praten of face to face ontmoeten? Dan kan dat natuurlijk vrijblijvend. Neem dan contact met me op!

Ik ben allergisch voor paarden, kan ik dan nog wel komen?

Het advies is om even met mij te bellen/mailen over medicatie die tevoren genomen kan worden….. inhalaties of allergietabletten.