Intervisie voor coaches

Intervisie voor coaches

Wil jij je kennis van coaching verdiepen? Nieuwsgierig naar de aanpak van collega-coaches? Ben je benieuwd naar andere perspectieven op jouw coachingvraagstuk? Doe dan mee aan de intervisie voor coaches!

De intervisies zijn gepland op de volgende data: 12 maart, 11 juni, 10 september en 10 december.

Tijdens de intervisiebijeenkomsten. . .

Tijdens de intervisiebijeenkomsten voor coaches behandelen jij en de andere deelnemers problemen die zich op de werkvloer (de coachpraktijk) voordoen. Denk hierbij aan vakinhoudelijke ‘technische’ kwesties. Of als je een uitdaging ervaart op het gebied van persoonlijk functioneren.

Ontmoet tijdens intervisiebijeenkomsten collega-coaches en leer van elkaar. Tijdens de intervisie voor coaches bestudeer en ervaar je casussen uit de praktijk. Die jij zelf inbrengt! Met het paard als co-coach verken je hierdoor nieuwe methoden en technieken.

Voor en door alumni. . .

Bij HorSense wordt intervisie door en voor alumni georganiseerd. Door middel van intervisie wordt er een gesprek gevoerd waarin iemand begint met een probleemstelling en de anderen verhelderende open vragen stellen. Het accent bij intervisie ligt dus niet op oplossingen maar op probleem- of vraagverheldering.

Voorafgaand aan de intervisie breng je, als dat van toepassing is, een casus in. De casussen behandelen we volgens een intervisiemethodiek, waarbij de inbreng van de aanwezigen essentieel is. Tijdens de bijeenkomst gaat een presentielijst langs. Als je aangesloten bent bij de NOBCO of een andere accreditatie-aanbieder, kun je deze accreditatiepunten aandragen.

Wil jij erbij zijn?

 

Opgave kan via mail naar: Yourdestiny-yourdestination@ziggo.nl
Deelnemen: open voor gecertificeerde (paarden)coaches.

Het adres is: Beckersweg 23 venlo