Algemeen

Your Destiny Your Destination, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel  onder nummer68834136, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.yourdestinyyourdestination.nl

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

 

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Your Destiny Your Destination streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Your Destiny Your Destination aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Your Destiny Your Destination niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Your Destiny Your Destination heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in persoonlijke ontwikkeling te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan de groei van je bedrijf.

Your Destiny Your Destination  kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.