Proefsessie

Proefsessie

De impact van coaching met paarden

Heb jij veel last van stress waardoor je hoofd constant overvol is? Misschien ben je niet meer gelukkig op je huidige werkplek, je hebt een enorm to do lijstje maar je weet niet waar je moet beginnen en je loopt altijd achter de feiten aan voor je gevoel? Je bent constant aan het rennen voor anderen en loopt jezelf hierdoor voorbij.

Ben je er klaar mee en wil je eindelijk eens tot rust komen? Het is nu tijd om jezelf op nummer één te zetten!

Misschien vind je het een beetje spannend om meteen in het diepe te springen? Met een proefsessie kan je laagdrempelig komen voelen of coaching met paarden iets voor jou is 

Alle liefde begint met de liefde voor jezelf 

Je bent op je plek in een proefsessie bij mij als. . .

Je het een beetje spannend vindt en wilt komen voelen of coaching met paarden iets is voor jou.

Je jezelf op de eerste plaats wilt zetten maar niet zo goed durft of weet waar te beginnen. Je wilt graag wat hulp en inzichten die je op de goede weg helpen.

Je weet het allemaal even niet meer. Alhoewel, een ding weet je wel en dat is dat het niet zo goed gaat. Je wilt op een liefdevolle manier aan jezelf werken.

Je leven is op dit moment alleen maar moeten…. Je continu “aan” staat.

Je het gevoel hebt dat je de weg kwijt bent. Er is zo veel te doen maar je weet eigenlijk niet meer waarvoor je het allemaal doet. Je voelt je leeg en eigenlijk wil je gewoon alles opgeven.

Je bent hoogsensitief. Je wordt sneller geraakt door gebeurtennissen dan je zou willen. Het overzicht is kwijt en eigenlijk zou je een volumeknop willen hebben voor de buitenwereld…

Je niet meer tot rust kan komen, op werk of thuis. Je wordt er chagrijnig van en kan het niet meer van je af laten glijden. Je relatie begint eronder te leiden. Je partner merkt op dat je niet meer jezelf bent en jij herkent dat eigenlijk ook wel…

Wij staan voor je klaar

Hoe anderen coaching met de paarden bij Your Destiny Your Destination hebben ervaren

De ervaring van Jeroen

Ik wil graag mijn ervaring delen over de therapie met paarden. Alle drie van onze kinderen volgen therapie bij Silvia. Kalani heeft de mooie gave PDD NOS. Ik zie dat hij wordt begrepen en dat de spijker op de kop wordt geraakt. Hij komt trots en voldaan thuis. Precies de goede aanpak en er worden veel doelen bereikt.

Ook bij Qiana worden er mooie dingen bereikt, zij heeft de gave ADHD. Ik zie een prachtige mooie reactie. Ze staat te popelen om naar de therapie te gaan als de dag van de afspraak is aangebroken. Echt een genot voor oren en ogen, zo enthousiast dat ze is. Ook zij wordt in haar waarde gelaten en gezien. Bij haar een andere aanpak maar zo passend bij haar. 

En dan onze grootste van het stel, Chinook. Ze wilde graag aan haar doelen werken maar we hadden nooit verwacht dat het zo magisch zou zijn. Ik zie een bepaalde rust, trots en zeker niet te vergeten enthousiasme in haar wanneer ze over de therapie spreekt. Ze maakt al stappen in haar onzekerheid. Kortom ik denk dat we via therapie vele doelen kunnen behalen.

De ervaring van Carine

Ik werd zo aangetrokken door het paard. Om wat hij spiegelt. Mijn innerlijke kind. Gezien en gehoord worden. Vertrouwen krijgen. Bij de kudde (in mijn geval het gezin) horen. Het lopen over de plastic flesjes…
Echter wat ik hem gister bood, dat vertrouwen dat kan ik ook mezelf geven. Ik kan zelf mijn innerlijk kind helen. …rust, in het nu zijn, luisteren en stilstaan…Destiny.
Dank je!
En heel véél dank ook aan Ilonka en Destiny. Knuffel voor jullie alledrie.

Wil jij het ook komen ervaren

De investering in jezelf:

Schrijf je in voor een proefsessie bij de paarden

Na je inschrijving neem ik contact met je op om de sessie samen in te plannen.

Twijfel je nog een beetje en wil je eerst contact opnemen?

Algemene voorwaarden

Ps wat je nog moet weten voor we gaan beginnen

Je bent van harte welkom! De sessie duurt ongeveer 1 uur. Omdat de sessies veelal buiten plaatsvinden is het belangrijk dat je je kleding aanpast aan de weersvoorspellingen. Ook draag je dichte schoenen. 

De investering in jezelf is €40. Dit dien je contant mee te nemen. 

Onze locatie is:
Beckersweg 23
5915 PB Venlo

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je nog iets weten? Neem een kijkje bij de veel gestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op!

Coaching met de paarden lijkt me echt iets voor mij...maar ik ben bang voor paarden. Kan ik dan nog wel meedoen?

Angst voor paarden hoeft absoluut geen probleem te zijn. Sterker nog, het is een mooie kans om deze angst en misschien nog wel andere angsten of belemmeringen aan te pakken. Twijfel je toch te erg? Boek dan een proefsessie. Dan kun je komen voelen of het iets is en kunnen we samen kijken hoe ik jou kan helpen. 

Coaching met de paarden, is dat niet heel erg zweverig?

Nee hoor, coaching met paarden hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Maar je kan het wel zo zweverig maken als jij zelf wilt. 

Ik heb al ervaring met paarden, werkt dat paarden coaching dan nog wel voor mij?

Het is geen probleem dat je al bekend bent met paarden. Met paarden coaching benaderen we paarden op een hele andere manier. Daarnaast komt tijdens de sessie toch wel vanzelf naar boven waar jij graag aan wilt werken.

Hoe weet ik of coaching met paarden iets voor mij is?

Herken jij jezelf in de beschrijving? Dan is de kans groot dat coaching met paarden iets voor jou is. Als je het nog erg spannend vind kan je laagdrempelig kennis komen maken met een kennismakingssessie of de introductieworkshop. Wil je graag gewoon even praten of face to face ontmoeten? Dan kan dat natuurlijk vrijblijvend. Neem dan contact met me op!

Ik ben allergisch voor paarden, kan ik nog wel komen?

Het advies is om even met mij te bellen/mailen over medicatie die tevoren genomen kan worden….. inhalaties of allergietabletten.